Reviews

Tevreden met rijschool Wouter Ploeger? Laat hier je review achter!

Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 5,00 van 5 op basis van 34 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Dominic huisman, 16-04-2019 20:20
Top rijschool in drieënhalf maand mn rijbewijs gehaald wouter legt alles goed en duidelijk uit. Een rijschool om aan te bevelen.
 - Geschreven door Richard Prins, 16-04-2019 19:23
Mijn motor rijbewijs gehaald onder de leiding van Wouter. Lessen zijn zeer goed en uitdagend, elke keer wordt er uitgebreid uitleg gegeven. Hierdoor heb ik alles in 1x gehaald!
 - Geschreven door Peter, 28-03-2019 11:32
In 1 keer geslaagd, super rijschool💪🏼
 - Geschreven door Merijn Klugkist, 27-03-2019 16:46
Kortom super ! Goede leerzame lessen.
 - Geschreven door Jacob Buter, 26-03-2019 13:44
Een top gozer om les van te krijgen ik zal wel even moeten wennen dat die niet meer naast me zot als ik ga auto rijden je kan altijd wel een goed gesprek voeren en zn gevoel voor humor mag der ook wel wezen. Ben blij dat ik voor hem heb gekozen het waren leuke en vooral leerzame lessen Wouter bedankt en niet zo stressen he😝😛
 - Geschreven door Laura Biever, 20-03-2019 17:35
Leuke en gezellige rijlessen gehad met Wouter. Goede en rustige uitleg gehad. In 1x geslaagd!
 - Geschreven door Kaj van den Bosch, 20-03-2019 16:16
Leuke en goede rijlessen gehad met wouter, veel ervaring op gedaan. goede en rustige uitleg maakte alles wat simpeler makkelijk begrijpbaar! Goede rijschool!
 - Geschreven door Robin, 19-03-2019 13:22
Hele fijne rijlessen gehad bij Wouter. Voor de E achter B rijbewijs. In 1x geslaagd! Bedankt!
 - Geschreven door Sven Prins, 18-03-2019 12:34
Super lessen gehad van Wouter, een leuke instructeur die al zijn tips en tools aan je geeft. Hij legt dingen zo makkelijk mogelijk uit en maakt er niet een hele puzzle van. Super instructeur en ga hem missen als bijrijder.
 - Geschreven door Laura Groenewoud, 15-03-2019 18:37
Ik heb rijlessen gevolgd bij Wouter! Een ontzettend goede rijschool die ook echt de moeite doet om alles rustig uit te leggen! Hij heeft mij gerust gesteld op momenten dat ik erg zenuwachtig was! Ontzettend veel geleerd. Ik raad het iedereen aan.