Reviews

Tevreden met rijschool Wouter Ploeger? Laat hier je review achter!

Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 5,00 van 5 op basis van 168 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Jordy Kuiper, 02-08-2022 10:41
Wouter ploeger, is een fijne rij instructeur. Hij heet veel geduld legt alles duidelijk uit met goede instructies. Ik heb een leuke en gezellige tijd met Wouter gehad en ben in een keer geslaagd.
 - Geschreven door Judith vos, 21-06-2022 13:53
Wouter ploeger is een fijne rij instructeur. Ik heb veel van hem mogen leren. Hij heeft veel geduld en legt alles super duidelijk uit. Ik heb een leuke tijd gehad , en ben in 1 keer met alles geslaagd.
 - Geschreven door Julian hogenbirk, 13-05-2022 18:48
Met dank aan Wouter zijn uitleg en instructies in 1x geslaagd!!
 - Geschreven door Nynke Ploeger, 06-04-2022 16:53
Ik heb leuke en rustige rijlessen bij Wouter gehad. Goede uitleg van waarom dingen zijn zoals ze zijn in het verkeer. De manier van lesgeven is goed. In 1x geslaagd met dan aan Wouter!
 - Geschreven door Maaike Dijkstra , 14-03-2022 20:11
In 1x geslaagd voor E achter B! Leuke ochtend les gehad. Bedankt Wouter Ploeger!
 - Geschreven door Sander, 29-12-2021 13:12
Dankzij de wijze lessen en inzichten van Wouter mijn rijbewijs gehaald. Enorm goede en leuke lessen met precies datgene wat jij nodig hebt om te slagen!
 - Geschreven door Lars Udema, 29-12-2021 12:57
Veel fijne lessen gehad! Ik ben in 1 keer geslaagd met dank aan Wouter ploeger ! Bedankt voor de wijze lessen!
 - Geschreven door Milan Baas , 03-12-2021 15:06
Echt een top rij-instructeur, blijft lekker zich zelf. Het is echt een aanrader voor iedereen.
 - Geschreven door Anneloes Kreeft, 03-12-2021 14:52
Top ervaring! Lekker rustige en gezellige instructeur! Zou het zeker aanraden ! :)
 - Geschreven door Lisanne , 05-11-2021 16:11
Ik heb door Wouter in 1x m’n rijbewijs gehaald Ik ben heel blij met de lessen die ik gehad heb met veel lol en plezier !! Heel erg bedankt Wouter !