Reviews

Tevreden met rijschool Wouter Ploeger? Laat hier je review achter!

Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 5,00 van 5 op basis van 69 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Melissa, 23-08-2019 20:09
De lessen waren erg leerzaam en gezellig. Je leert het rijden op een leuke manier. Perfecte rijschool, ik beveel het aan iedereen.
 - Geschreven door A.Mors, 20-08-2019 20:35
Zeer leuke en goede rijschool! Word zeer goed gekeken naar je aandachtspunten en krijgt daarbij de juiste ondersteuning. Ook heeft wouter altijd een grapje en een grolletje klaar en voor je het weet heb je een rijbewijs! Wouter bedankt!!
 - Geschreven door Marjolein, 20-08-2019 18:57
Leuke, leerzame lessen gehad. Wist direct in te spelen op mijn zwakkere punten. Rijbewijs in korte tijd in 1x gehaald! Wouter bedankt
 - Geschreven door Arjan Huizing, 13-08-2019 17:36
Wouter is een hele goede instructeur die veel tijd en energie in zn leerlingen stopt! Ik ben je erg dankbaar en ik zal je zeker aanbevelen bij anderen!
 - Geschreven door Lambert Dörenberg , 13-08-2019 15:19
Fijne lessen gehad van Wouter, raad deze rijschool zeker aan,,, Wouter bedankt voor de fijne lessen
 - Geschreven door Remon, 12-08-2019 19:49
Perfecte rijschool! Legt alles goed uit en heeft super veel geduld. Totaal geen klachten beveel deze rijschool iedereen aan!
 - Geschreven door Beata, 05-08-2019 16:20
Super rij-instructeur. Hij neemt de tijd voor je en legt alles goed en duidelijk uit. Zeker een aanrader
 - Geschreven door Kiara Beerlings, 26-07-2019 12:50
Goede/gezellige rijlessen, neemt rustig de tijd en legt alles duidelijk uit! Zeker een aanrader 👌🏻
 - Geschreven door Kimberley Schut , 25-07-2019 06:46
Hele leuke en gezellige lessen gehad. Zowel met de auto als de motor. Hij neemt rustig de tijd voor je, en legt alles rustig en duidelijk uit.
 - Geschreven door Rik smith, 24-07-2019 20:24
Top instructeur. Rustig en duidelijk. Motor en e achter b bij wouter gehaald. Prachtig materiaal en plezierig rijden