Reviews

Tevreden met rijschool Wouter Ploeger? Laat hier je review achter!

Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 5,00 van 5 op basis van 172 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Sem Boveb, 01-12-2022 08:59
In 1x geslaagd! Wouter is een hele fijne rij instructeur neemt altijd de tijd voor iedereen en is altijd rustig.
 - Geschreven door Anouk, 28-11-2022 09:55
Super fijne ervaring gehad met de lessen.
 - Geschreven door Maren Mol, 06-10-2022 15:54
Wouter is een rustige, duidelijke instructeur waar ik veel van geleerd heb. Hij is bekwaam en ik raad hem zeker aan!
 - Geschreven door Twan Bosker, 16-09-2022 12:30
In 1x geslaagd door Wouter! Een hele fijne en gezellige rij instructeur. Neemt de tijd om alles rustig uit te leggen en heeft een hele fijne manier van communiceren. Nogmaals dankjewel Wouter.
 - Geschreven door Jordy Kuiper, 02-08-2022 10:41
Wouter ploeger, is een fijne rij instructeur. Hij heet veel geduld legt alles duidelijk uit met goede instructies. Ik heb een leuke en gezellige tijd met Wouter gehad en ben in een keer geslaagd.
 - Geschreven door Judith vos, 21-06-2022 13:53
Wouter ploeger is een fijne rij instructeur. Ik heb veel van hem mogen leren. Hij heeft veel geduld en legt alles super duidelijk uit. Ik heb een leuke tijd gehad , en ben in 1 keer met alles geslaagd.
 - Geschreven door Julian hogenbirk, 13-05-2022 18:48
Met dank aan Wouter zijn uitleg en instructies in 1x geslaagd!!
 - Geschreven door Nynke Ploeger, 06-04-2022 16:53
Ik heb leuke en rustige rijlessen bij Wouter gehad. Goede uitleg van waarom dingen zijn zoals ze zijn in het verkeer. De manier van lesgeven is goed. In 1x geslaagd met dan aan Wouter!
 - Geschreven door Maaike Dijkstra , 14-03-2022 20:11
In 1x geslaagd voor E achter B! Leuke ochtend les gehad. Bedankt Wouter Ploeger!
 - Geschreven door Sander, 29-12-2021 13:12
Dankzij de wijze lessen en inzichten van Wouter mijn rijbewijs gehaald. Enorm goede en leuke lessen met precies datgene wat jij nodig hebt om te slagen!